Εάν ισχυρίζεσαι ότι κάθε project και κάθε εργασία που αναθέτεις έχουν κρίσιμη σημασία, οι υπάλληλοι σου θα αρχίσουν σύντομα να αγνοούν την αίσθηση του επείγοντος και θα λειτουργούν ακολουθώντας τον δικό τους ρυθμό ( ο οποίος μπορεί να είναι αργός για τα δικά σου δεδομένα). Εάν τα πάντα είναι επείγον και σημαντικά ,τότε στην πραγματικότητα τίποτα...

Οι επιχειρηματίες που βαδίζουν στην νοοτροπία ενός ηγέτη εξουσιοδοτούν τους ανθρώπους τους να λαμβάνουν αποφάσεις, να μοιράζονται πληροφορίες και να παίρνουν ρίσκα.

Οι ηγέτες για να θεωρηθούν επιτυχημένοι χρειάζονται όραμα, ενέργεια και μια φυσική στρατηγική ικανότητα. Όλα αυτά τα γνωρίσματα δεν επαρκούν για να εμπνεύσεις τους εργαζόμενους σου ώστε να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό και να δείχνουν αφοσίωση σε εσένα.

Σε μια μεσαία ή μικρή επιχείρηση, είτε αυτή προσφέρει προϊόντα η υπηρεσίες όπως ο αγαπημένος σου καφές στην γειτονιά, ο σχετικά μικρός αριθμός των εργαζομένων κάνει ακόμα πιο σπουδαία και σημαντική την διαδικασία επιλογής των κατάλληλων ατόμων , αφού ο ανθρώπινος παράγοντας παίζει κρίσιμο ρόλο για την επιβίωση της.

Μάθετε πρώτοι τα νέα άρθρα συμβουλευτικής!